Opastuskeskus
Rinkirannassa Ruonan kylätalon yhteydessä toimii Suomen sodan opastuskeskus ja kesäkahvila Kamenski. Keskus opastaa kävijöitä Suomen sodan historiaan ja maisemiin.

Rinkiranta

Kyläyhdistyksemme ylläpitää Rinkirannan kiinteistöä os. Niemiskyläntie 60, Ruona. Vuonna 1909 valmistunut entinen Ruonan koulu oli jo saanut purkutuomion, mutta Rinki osti sen Kuortaneen kunnalta v. 1998 ja sen peruskorjaus aloitettiin jo seuraavana vuonna. Uusituissa tiloissa Ryhmis aloitti toimintansa v.2001, Sodan ja Rauhan tien Opastuskeskuksen sekä Kahvila Kamenskin avajaisia vietimme kesällä 2004. Samasta pihapiiristä löytyvät myös rantasauna sekä matonpesupaikka.

Rinkiranta


Kesäkahvila Kamenski

Kylätalo kuntoon! -hankkeen myötä kahvila Kamenski on saanut uutta ilmettä: mm. uuden tarjoilutason, kylmäkalusteet ja 42 hengen kahvi- ja ruoka-astiaston tarjoiluastioineen. Uudet pihakalusteet houkuttelevat nauttimaan kesäisestä järvimaisemasta. Varaukset p. 040 525 1468.

Kahvila Kamenski

Vuokrataan kokoustilaksi tai pieniin perhejuhliin hintaan:
muutama tunti (esim. kokous) 50€ / kerta
pidempi aika (esim. perhejuhlat) 100€ / kerta

Iso Sali

(karaokelaitteet sisältyvät vuokraan)
muutama tunti (esim. kokous) 50€ / kerta
pidempi aika (esim. perhejuhlat) 100€ / kerta

Kahvila Kamenski ja Iso Sali koko viikonloppu yht. 200€ / vkl

Rantasauna

Hinta riippuu vuokrausajasta 50€-80€ / kerta
vuokraan kuuluu Kulnevin Kota

Kulnevin Kota

pelkkä kodan vuokraus (sisältää puut) 30€ / kerta


Pidemmän ajan vuokrauksissa asiakkaan tulee siivota tilat käytön jälkeen tiloissa olevien ohjeiden mukaisesti. Siivoamatta jättämisestä veloitamme 150€ maksun. Vuokramaksu tulee maksaa ennen vuokrauksen alkamista samalla, kun avaimet luovutetaan asiakkaalle. Meillä voi maksaa nyt myös pankkikortilla.


Hinnasto päivitetty viimeksi 8.5.2021


Varaukset p. 040 525 1468. Avantouintia sunnuntaisin syyskuusta huhtikuun loppuun. Naisten vuoro klo 15-18, miesten vuoro klo 18-20.
Lisätietoja p. 050 468 9230 .

Matonpesupaikka

Matonpesupaikka mankeleineen on kesäaikana kaikkien käytettävissä. Ohjeet ( ja pankkisiirrot vapaaehtoista maksua varten ) löytyvät matonpesupaikalta. Kyläyhdistys vastaa matonpesupaikan toimivuudesta.